Wat doen wij

Hellende daken

Met een vakkundige dakwerker beschikt u vlug over een volledig nieuw hellend dak. Van de timmerwerken tot de afwerking met dakgoten en zink, alles wordt opgenomen in uw plannen. U heeft de keuze uit een ruim gamma aan dakpannen en leien.

 

 

 

 

 

 

Platte daken

Laat uw plat dak vernieuwen of nieuw plaatsen bij uw nieuwbouw en wees voor tientallen jaren gerust. REZ Construct voert deze dakwerken in Harelbeke en omgeving tot in de puntjes uit. Voor de dakbedekking staan wij sterk in het aanbrengen van EPDM.

 

 

 

 

 

 

 

Dakisolatie

Bij uw nieuw dak wordt uiteraard meteen de plaatsing van dakisolatie voorzien. In overleg met het bedrijf kan u kiezen uit diverse merken en materialen. Uw energiekosten zullen snel dalen. REZ Construct helpt u ook bij de aanvraag van de nodige premies.

 

 

 

 

 

 

 

 

Herstellingen

Niet alleen uw dak vernieuwen maar ook snelle herstellingen uitvoeren, zit in de service van REZ Construct. Wanneer u stormschade heeft of een lek ontdekt aan het dak ontvangt u een snelle reactie van de firma voor een grondige herstelling, zelfs in het weekend.

 

 

REZ Construct

Heerbaan 76

8530 Harelbeke

info@rezconstruct.be

Copyright © All Rights Reserved